Zaterdag 4 november is het volle maan. Deze maan valt samen met het Keltische nieuwjaarsfeest Samhain, wat de overgang markeert tussen het verleden en de toekomst. Een moment om keuzes te maken.

3 november: de dag voor volle maan neem je afscheid van het oude.
Sta eens stil bij wat welke dingen, overtuigingen, angsten of mensen je los wil laten. Wat is er voor nodig om dit los te laten. Je kan er eventueel een ritueel van maken door op te schrijven wat je los wil laten en dit te verbranden in een vuurtje.

4 november: de dag van volle maan eer je je de toekomst
Neem de tijd om stil te staan bij waar je naar toe wil. Zie de opdrachten van de vorige weken en scherp dit eventueel aan. Hoe ziet die toekomst over 13 manen er uit? Hoe voel je je dan, hoe beweeg je je, wie zijn er in je omgeving, wat doe je? Maak eventueel een tekening, kies een beeld of een symbool wat staat voor die toekomst.

5 november: de dag daarna kies je waar je naar toe wil
Maak vandaag de keuze voor jouw droom, voor diegene die je wil zijn over 13 manen. Je kunt als hulpmiddel onderstaande link met ingesproken oefening gebruiken als je wil.

De keuze