2 januari 2018

Allereerst voor iedereen die dit leest: een liefdevol en sprankelend 2018 en dat je de kracht en het vertrouwen hebt om al je dromen en verlangens te laten uitkomen!

Deze maan is een supermaan, ze staat dichtbij de aarde en lijkt daardoor groter dan normaal. De maan is daardoor ook beter voelbaar en kan zorgen voor meer onrust, emotioneel zijn of slecht slapen. De maan staat in kreeft en dat kan ervoor zorgen dat er veel emoties loskomen. Zorg dat je ze uit op jouw eigen manier.

De overgang van het oude naar het nieuwe jaar zorgt voor een hoos van goede voornemens. Voornemens die eind januari alweer de prullenbak ingaan, omdat ze vaak gefundeerd zijn op alles wat we denken dat goed voor ons is.
Het zou beter zijn om af te stemmen op onszelf en te voelen wat we op dit moment nodig hebben en wat we kunnen doen om kleine stapjes te nemen uit je comfortzone. Want dat is wat er gevraagd wordt van je de komende tijd, dat je verantwoordelijkheid gaat nemen voor je eigen leven. Om je dromen en verlangens te realiseren heb je vertrouwen nodig. Vertrouwen in jezelf, in jouw kracht en  vertrouwen in het universum. Vertrouwen komt helaas niet vanzelf. Je kan er niet op gaan zitten wachten. Wat nodig is zijn kleine stapjes (en soms grote) uit je comfortzone. Dat doen wat je niet gewend bent, dat doen waar je ook een beetje bang voor bent. Dat geeft vertrouwen, dan voel je wat lukt en wat (nog niet) lukt, of mogelijk ander kan. Dus: verantwoordelijkheid nemen voor jouw verlangens en dromen.. en dat doen wat op dit moment nodig is.

Maar natuurlijk wel in afstemming met jezelf. De kans is groot dat je hoofd het overneemt en vindt dat je bepaalde stappen moet nemen, die niet passen bij waar je op dit moment bent. Daarom neem ik je mee op een reis naar je bekken, daar waar je het leven draagt, je verlangen draagt en vanuit waar jouw creatie ontstaat. En vraag je om in je bekken te voelen welke stap je op dit moment te zetten hebt, wat er in jou in beweging wil komen.
Dat is dichtbij en daar kan je verantwoordelijkheid voor nemen.

 

Fijne volle maan ♥

P.s. mocht je de hele reis in 13 manen nog een keer willen zien/ lezen/luisteren dan kan je alles hier  terugvinden