17 januari 2018

De eerste 3 manen liggen achter ons. Daar waren de thema’s “Ik kies, ik open en ik vertrouw”. Je hebt gekozen voor wat je voor jezelf verlangt of van droomt, je hebt je steeds meer geopend voor dit verlangen en gevoeld waar je jezelf soms nog tegenwerkt en waar je vertrouwen heb in jezelf.

De komende 3 manen (t/m 15 april) gaan over de thema’s  “ik durf, ik schep en ik vergeef”. De nieuwe maan “Ik durf” van vandaag  vraagt om moed te hebben om stappen te nemen om uit je comfortzone. Moed betekent voor mij: je angst voelen en toch de stap nemen. Bij uit je comfort zone stappen hoort angst. Het is de contractie die voor de expansie komt. Expansie is een beweging die ruimte maakt, meer van binnen naar buiten. Voor de expansie hoort contractie, net als bij weeen. Zo is het leven.

De energie van deze nieuwe maan steunt je om actie te ondernemen op je hart-verlangen. Je kunt serieus werken aan je doelen, maar handel niet te impulsief. Blijf goed voelen of je actie klopt bij je hart-verlangen.

In de komende periode is de aandacht gericht op liefde, geld, schoonheid en creativiteit. Als je op 1 van die gebieden een tekort ervaart is het een goed moment om nieuwe intenties te zetten, of een nieuwe start te maken.

Twee opdrachten die bij deze maan horen heb ik in een filmpje gezet. Uit mijn comfortzone 🙂