Vrouwencirkel

Iedere laatste zondag van de maand
Tijd: 19.30-21.30 uur
Klaarmaken ruimte, aankomen en thee: vanaf 19.00 uur
Locatie: Basis in je Lijf,
Wolfkuilseweg 254, Nijmegen
Kosten: 5 euro

Verlang je er ook naar om je verbonden te voelen met andere vrouwen? Je vrouwelijke kracht en zachtheid te vieren? En zoek je plek om jezelf te kunnen te zijn en te delen wat er in je leeft?

Al sinds de oudheid komen vrouwen samen om elkaar te supporten, te spiegelen en te inspireren. Vrouwen van verschillende leeftijden en levensfases delen ervaringen, wijsheid en verlangens. In deze maatschappij is daar niet meer een vanzelfsprekende vorm voor.

Vanaf begin 2017 is er een maandelijkse vrouwencirkel in Nijmegen. Binnen de veilige bedding van een groep vrouwen kun je delen, ontspannen, je uiten en in je lijf zakken. We geven dit vorm d.m.v. sharing rondes, dansen, lijfwerk en er komen verschillende thema’s voorbij rondom vrouw-zijn. In principe begeleid ik de cirkel en zorg ik voor de inhoud. Maar als je wil, kan je zelf iets inbrengen, uitproberen of een activiteit doen in de groep. Hoe meer energie we met z’n allen in de cirkel brengen, hoe fijner het wordt.

Je hoeft geen ervaring te hebben in wat dan ook, je bent welkom zoals je bent

We delen met alle vrouwen de kosten van de ruimte en de thee met lekkers. Zorg voor makkelijk zittende kleding, sloffen. En wil je de 5 euro contant meenemen?

De cirkel wordt georganiseerd door mij samen met Karin Groenesteijn

De data na de zomer zijn:
25 augustus, 29 september, 27 oktober
27 oktober de laatste vrouwencirkel in deze vorm.
Ik ga vanaf januari 2020 4 keer per jaar een cirkel geven meebewegend met de seizoenen. (zie agenda!)