WORKSHOP LIEFDEVOL OMGAAN MET STRESS

Het is nu eenmaal onvermijdelijk dat we stress hebben. En daar is ook niets mis mee. Je hebt een bepaalde hoeveelheid activatie nodig om in beweging te komen. We hebben echter niet goed geleerd hoe om te gaan met opladen, ontladen en ontspannen. In deze lichaamsgerichte workshop leer je over hoe je liefdevol om kan gaan met stress. Je krijgt inzicht in hoe het komt dat we zoveel stress hebben en vasthouden, hoe je zenuwstelsel werkt en natuurlijk ook wat is er nodig is om die stress te reguleren. Verder gaan we aan de slag met verschillende subtiele werkvormen die zorgen dat je landt in je lichaam en je jouw stress kan ontladen. Oefeningen die je ook heel gemakkelijk thuis kan doen.

We doen deze workshop bij (goed weer) midden in de natuur bij Kiemkracht64. We verzamelen buiten bij het Aardehuis. En neem na de meditatie lekker de tijd om wat te drinken en een heerlijk taartje te eten op het terras met uitzicht op de prachtige moestuin. Er is ook groente en plantjes uit te tuin te koop & plantjes voor ín de tuin.

Kosten: €20,00
Tijdstip: 14.00-16.00 uur
Locatie: Kiemkracht64 in Malden www.kiemkracht64.com

Aanmelden hoeft niet, maar is wel fijn ivm het klaarzetten van spullen. We Hou qua kleding rekening met de weersomstandigheden.