VROUWEN SEIZOENEN JAARGROEP

Afgelopen jaar hebben we met een groep van 12 vrouwen een prachtige reis gemaakt door de seizoenen. Dit smaakt naar meer! Femke en ik voelen dat ons verlangen uitgaat naar nog meer verdieping. Vanuit plezier en inspiratie is er een nieuwe vorm ontstaan.

Ieder energetisch begin van het seizoen én op het meteorologisch begin van het seizoen komt de groep bij elkaar. Er is aandacht voor jouw persoonlijke proces van dit jaar, ingebed in de veilige bedding van de groep. Femke en ik gebruiken lichaamsgerichte werkvormen die de energie van het seizoen in jou openen en zorgen voor verdieping in jouw ontwikkeling.

We gebruiken lijfwerk, dans, deelrondes, proceswerk, inquiry’s, meditatie en de natuur als middelen om dieper te landen in jezelf en jouw proces.

Misschien vraag je je af, waarom werken jullie aan de hand van de seizoenen?
Door je bewust te worden van de verschillende thema’s die in de seizoenen spelen, creëer je meer ruimte in jezelf om de energie van de jaargetijden in je op te nemen. Je kunt het meer integreren in je dagelijkse leven en per seizoen merk je ook dat er geleidelijk opbouw en afbouw is. Zo komt er ritme in je eigen leven en voel je sterker de golfbewegingen.

Je kunt ook veel beter herkennen wanneer het tijd is om uit volle kracht te gaan handelen en wanneer een periode van terugtrekking, consolidatie en verstilling nodig is om tot verdere ontwikkeling te komen. Vooral in onze Westerse maatschappij waarin een voorkeur voor groei en, expansie (lente en zomer) heerst, stappen we graag over deze laatste fases, de herfst en de winter, heen. Met uitholling, stagnatie en burn-out als gevolg.

Daarom starten we in de winter, waar we eerst diep afdalen in jezelf om te voelen waar je focus het komende jaar ligt. Om af te sluiten met de herfst, dankbaar voor het pad wat we hebben gelopen en onze successen te vieren.

Om te onderzoeken of deze groep aansluit bij wat je zoekt, hebben we graag even (telefonisch) contact met je.

Wees er snel bij, want er zijn maar 12 plekken!

Data:
14 november, 13 februari 2020, 15 mei en 4 september 2021 van 10.00-18.00 uur
21 december 2020, 22 maart, 21 juni en 20 september van 19.00-22.00 uur

Locatie: de Oorsprong, Driehuizerweg 331 in Nijmegen

Kosten: 440 euro per persoon
Inclusief: Thee, sapje, lekkers, biologische vegetarische lunch op de 4 zaterdagen & een boekje met informatie over de seizoenen, manen en maanstonde.

Voor aanmelding of meer informatie:
Karen Put: info@karenput.nl
Femke Corbeek: femkecorbeek@yahoo.com

Fijn als je je telefoonnummer vermeldt, dan nemen wij contact met je op.