Vrouwen seizoenen cirkel

Deze winter ga ik van start met een nieuwe vrouwencirkel. Je maakt samen met een vaste groep vrouwen een reis door de seizoenen. Ieder (energetisch) begin van een seizoen komt de groep bij elkaar. Je landt in je lijf, verbind je met de anderen en je doet oefeningen en rituelen die passen bij het seizoen. Je krijgt ruimte om te delen, te eten en ik vertel je wat over de thema’s die spelen ieder seizoen en hoe je daar mee kan spelen in jouw leven.

Door je bewust te worden van de verschillende thema’s, creëer je meer ruimte in jezelf om de energie van de jaargetijden in je op te nemen. Je kunt het meer integreren in je dagelijkse leven en per seizoen merk je ook dat er geleidelijk opbouw en afbouw is. Zo komt er ritme in je eigen leven en voel je sterker de golfbewegingen.

Je kunt ook veel beter herkennen wanneer het tijd is om uit volle kracht te gaan handelen en wanneer een periode van terugtrekking, consolidatie en verstilling nodig is om tot verdere ontwikkeling te komen. Vooral in onze Westerse maatschappij waarin een voorkeur voor groei en, expansie (lente en zomer) heerst, stappen we graag over deze laatste fase, de winter, heen. Met uitholling, stagnatie en burn-out als gevolg. Daarom starten we in de winter.

Data: 10 november, 2 februari, 17 mei en 30 augustus
Tijd: 15.00-21.00 uur
Locatie: De Oorsprong 
driehuizerweg 331 te Nijmegen
Kosten: 165 euro
(inclusief seizoenendagboek en een avond-maaltijd)