VROUWEN SEIZOENEN JAARGROEP

Er is veel aandacht voor jouw persoonlijke proces in dit jaar, ingebed in de veilige bedding van de groep vrouwen. Wij gebruiken lichaamsgerichte werkvormen, individueel proceswerk, dans, inquiry’s, de natuur en de seizoenen als middelen om dieper te landen in jezelf.

 

Ieder energetisch begin én op het meteorologisch begin van het seizoen komen we als groep vrouwen bij elkaar. Door je bewust te worden van de verschillende thema’s die in de seizoenen spelen, creëer je meer ruimte in jezelf om de energie van de jaargetijden in je op te nemen. Je onderzoekt en ervaart in de groep hoe de seizoenen zich in jou bewegen.

 

Je kan in jezelf veel beter voelen wanneer tijd is om uit volle kracht te gaan handelen en wanneer een periode van terugtrekking, consolidatie en verstilling nodig is om tot verdere ontwikkeling te komen.

In onze Westerse maatschappij is een voorkeur voor groei en expansie (lente en zomer) en we stappen vaak over de laatste fases van verstilling en consolidatie heen (herfst en winter), met uitholling, stagnatie en burn-out als gevolg.

 

Daarom starten we in de winter waar we eerst diep afdalen in jezelf om te voelen waar je focus het komende jaar ligt. Om aan het einde van dit jaar af te sluiten met de herfst, dankbaar voor het pad wat we hebben gelopen en onze successen te vieren.

 

Om te onderzoeken of deze groep aansluit bij wat je zoekt, hebben we graag even (telefonisch) contact met je.

 

Wees er snel bij, want er zijn maar 8 plekken dit jaar.

Data:
14 november, 13 februari 2020, 15 mei en 4 september 2021 van 10.00-18.00 uur
21 december 2020, 22 maart, 21 juni en 20 september van 19.00-22.00 uur

Locatie: de Oorsprong, Driehuizerweg 331 in Nijmegen

Kosten: 440 euro per persoon
Inclusief: Thee, sapje, lekkers, biologische vegetarische lunch op de 4 zaterdagen & een boekje met informatie over de seizoenen, manen en maanstonde.

Voor aanmelding of meer informatie:
Karen Put: info@karenput.nl
Femke Corbeek: femkecorbeek@yahoo.com

Fijn als je je telefoonnummer vermeldt, dan nemen wij contact met je op.