ZIELZORG

Op één of andere manier komt de tijd voor jezelf, zelfzorg en bezinning vaak op de laatste plaats in je agenda. Ik hoor zo vaak dat mensen zeggen; ‘ik zou vaker moeten mediteren, ik zou meer yoga moeten doen, maar het lukt me thuis niet’.

Als je vanuit je ziel wil leven, dan is het belangrijk om jezelf zo af en toe te voeden. Je ziel huist hier op aarde in jouw lichaam. Door jezelf te voeden, kom je in balans en in de stroom van jouw ziel. Dan maak je ruimte om naar jouw innerlijke stem te luisteren, die van je essentie.

Voor mij persoonlijk is het altijd fijn geweest om een plek te hebben waar ik weer even kan inchecken en afstemmen op mezelf, kan onderzoeken waar ik sta en wat ik nodig heb. Zeker in deze tijd van corona, waar veel spanning, angst en verschillende meningen zijn. Is het lastig om in je eigen midden te blijven en te voelen wat voor jou nu belangrijk is.

De bijeenkomsten zijn verzachtend en voedend voor je lichaam en ziel. Ik werk met meditatie, zachte bewegingsvormen, met lichaamsbewustzijn, inquiry, mogelijk ook een opstelling of creatieve werkvormen.

4 zaterdagochtenden
Data: 12 en 19 december, 9 en 23 januari
Tijdstip: 10.30-12.30 uur
Kosten: 100 euro voor alle vier de bijeenkomsten
Locatie: havenweg 13 in Nijmegen

maximaal 6 mensen