HEART CHAKRA MEDITATIE

Begin het weekend goed met een actieve hartmeditatie van Karunesh. Deze meditatie komt uit de Soefi-traditie en reinigt en opent het hartchakra. Door bewust de ademhaling te koppelen aan bewegingen zuiver je je hart laat je boosheid, frustratie en angst los en komt er ruimte voor liefde, vreugde en compassie. Door je hart op deze manier te reinigen wordt het makkelijker om van jezelf te houden en vergroot je de kans op hart(-brein)-coherentie wat weer allerlei positieve effecten op je fysieke lichaam heeft (o.a. boost voor het immuunsysteem en verbeterde concentratie).

We doen deze meditatie bij (goed weer) midden in de natuur bij Kiemkracht64. We verzamelen buiten bij het Aardehuis. En neem na de meditatie lekker de tijd om wat te drinken en een heerlijk taartje te eten op het terras met uitzicht op de prachtige moestuin. Er is ook groente en plantjes uit te tuin te koop & plantjes voor ín de tuin.

Kosten: 12,50 per keer (cash only)
tijdstip: 10.30-11.30 uur
Locatie: Kiemkracht64 in Malden www.kiemkracht64.com

Aanmelden: hoeft niet, maar is wel fijn i.v.m. klaarzetten van spullen. Trek kleding aan of neem wat mee, passend bij de weersomstandigheden!