24 november 2023

Ademruimte

De winter komt eraan en het wordt buiten steeds donkerder. In de maanden november en december is het tijd om meer naar binnen keren en in stilte en bezinning te zijn. Deze 4 vrijdagochtenden kan je tijd nemen om samen met een klein groepje in je lijf te zakken, te ontspannen, te bezinnen en jezelf weer op een diepere laag te voelen.

Lees meer
24 december 2023

Een reis naar binnen (vol)

Deze zaterdag is gewoon heel fijn. Met zacht lijfwerk, ademen, meditatie, dans en creatieve werkvormen, zodat je kan landen in je lichaam en weer voelt wie je werkelijk bent. Je hoeft niets te kunnen of niets te zijn. Geef jezelf een heerlijk cadeautje!

Lees meer
3 februari 2024

Cyclus van verlangen

Je reist samen met een groep vrouwen een jaar lang op de energie van de seizoenen & de maan. Jouw diepste verlangen is de basis, de onderstroom van alle processen die je dit jaar aangaat met jezelf. Er is veel tijd voor jou, jouw lijf, voor jouw proces én er ontstaan ook prachtige processen in de groep. In een veilige setting doen we diepgaand lijfwerk, dans, inquiry’s, rituelen en individueel- en groepsproceswerk.

Lees meer

Hoe anderen het hebben ervaren

Stephanie van Workum

Karen is echt een vakvrouw die weet wat ze doet en ziet wat nodig is. Ik heb een paar keer deelgenomen aan het lijfwerkuurtje en ook aan de stressrelease workshop. Wat een wezenlijke processen worden daar in gang gezet. Als je bedenkt dat je lichaam de plek is waar alles wat je niet kon of kan dragen wordt opgeslagen, dan is het zo belangrijk ook om via dat lichaam weer los te laten. Anders blijven die dingen je steeds weer in de weg zitten. En dat is precies wat Karen doet. Ze creëert daarbij een heel fijne, lichte en veilige sfeer waarin alles de ruimte kan innemen die nodig is. Diepgaande processen worden in gang gezet en tegelijkertijd voelt het als ‘wellness’. Want hoe fijn is het om de verbinding met je lijf zo weer te voelen en daardoor gemakkelijker te kunnen aarden. Ik ben echt enorm onder de indruk van wat die paar sessies al teweeg hebben gebracht. Echt een dikke aanrader!

Merel Janssen

Deze training ‘lichaam en essentie’ heeft er voor gezorgd dat ik weer dieper kan dalen in mezelf. Er is echt iets in me veranderd. De begeleiding van Karen voelde warm en professioneel.

Okkie Schoonheijt

Ik heb bij Karen verschillende workshops, een weekend, een retraite en met regelmaat het lijfwerkuurtje op woensdagochtend bijgewoond. Voor iemand als ik, die normaalgesproken veel in haar hoofd zit, is dit een fantastische manier om echt in mijn lijf te komen. Karen is in staat om dit voor elkaar te krijgen zonder te zweverig te zijn. Ze begeleidt je op een prettige manier en heeft echt oog voor je. Daarnaast is het een warm en fantastisch mens.