Een hele dag tijd voor jezelf.

Hoe vaak neem je die?

Aan het einde van het jaar is het vaak druk geweest. Staan er kerstdiners voor de deur. Gezellig natuurlijk. Maar ook best veel.

Op 24 december is net de donkerste dag van het jaar geweest. Het is een tijd om meer naar binnen keren en in stilte en bezinning te zijn. Nu is dat soms niet gemakkelijk in deze tijd van het jaar om ruimte te maken om even op adem te komen, los te laten en toe te geven aan wat je nodig hebt.

Op deze mini retraite maak je een reis naar binnen. Je hoeft je alleen maar richten op wat jij fijn vindt. Je duikt steeds dieper in je eigen stilte, om in de stilte te voelen wie je bent en wat jij nodig hebt deze winter.

Ik werk met zacht lijfwerk, adem, meditatie, dans en creatieve werkvormen, zodat je helemaal kan landen in je lichaam. Je laat je levensenergie weer stromen én je ontspant.

Je hoeft niets te kunnen of niets te zijn.
Je bent welkom zoals je bent.

Geef jezelf een heerlijk cadeautje aan begin van je kerstvakantie!

Je krijgt van mij ook een cadeautje: het kost maar 50 euro ipv 125 euro, omdat ik dit jaar 50 wordt!

Data:

24 december 2023

Tijd:

10.00-17.00 uur

Locatie:

Groepsruimte de oorsprong, driehuizerweg 331 in Nijmegen

Kosten:

Maar 50 euro  (ipv 125 euro: een cadeautje omdat ik 50 wordt dit jaar!)

(inclusief thee, lekkers, een uitgebreide gezonde lunch, een klein cadeautje en evt creatief materiaal)

Even nog wat praktische zaken:

  • Je kunt om 9.45 binnenkomen lopen voor een kopje thee als je wil. We starten om 10.00 uur.
  • Denk écht aan het meenemen van iets warms (een vestje/trui, dikke sokken) voor de wat rustigere momenten. Je kan het dan soms ineens wat koud krijgen. Dekentjes zijn wel aanwezig.
  • Je kunt met de auto parkeren aan de driehuizerweg (aan het kant van het parkje mag je ook staan). De fiets mag je naast het pand parkeren. voor de looproute naar de Oorsprong klik hier.

Hoe anderen het hebben ervaren

Stephanie van Workum

Karen is echt een vakvrouw die weet wat ze doet en ziet wat nodig is. Ik heb een paar keer deelgenomen aan het lijfwerkuurtje en ook aan de stressrelease workshop. Wat een wezenlijke processen worden daar in gang gezet. Als je bedenkt dat je lichaam de plek is waar alles wat je niet kon of kan dragen wordt opgeslagen, dan is het zo belangrijk ook om via dat lichaam weer los te laten. Anders blijven die dingen je steeds weer in de weg zitten. En dat is precies wat Karen doet. Ze creëert daarbij een heel fijne, lichte en veilige sfeer waarin alles de ruimte kan innemen die nodig is. Diepgaande processen worden in gang gezet en tegelijkertijd voelt het als ‘wellness’. Want hoe fijn is het om de verbinding met je lijf zo weer te voelen en daardoor gemakkelijker te kunnen aarden. Ik ben echt enorm onder de indruk van wat die paar sessies al teweeg hebben gebracht. Echt een dikke aanrader!

Merel Janssen

Deze training ‘lichaam en essentie’ heeft er voor gezorgd dat ik weer dieper kan dalen in mezelf. Er is echt iets in me veranderd. De begeleiding van Karen voelde warm en professioneel.

Okkie Schoonheijt

Ik heb bij Karen verschillende workshops, een weekend, een retraite en met regelmaat het lijfwerkuurtje op woensdagochtend bijgewoond. Voor iemand als ik, die normaalgesproken veel in haar hoofd zit, is dit een fantastische manier om echt in mijn lijf te komen. Karen is in staat om dit voor elkaar te krijgen zonder te zweverig te zijn. Ze begeleidt je op een prettige manier en heeft echt oog voor je. Daarnaast is het een warm en fantastisch mens.