Ruimte om te ademen

De winter komt eraan en het wordt buiten steeds donkerder. In de maanden november en december is het tijd om meer naar binnen keren en in stilte en bezinning te zijn. Nu is dat soms niet gemakkelijk in deze tijd van het jaar om ruimte te maken om even ‘op adem’ te komen, los te laten en toe te geven aan wat je nodig hebt.

Ik heb 4 op vrijdagenochtenden tijd gemaakt om samen met een klein groepje in je lijf te landen, te ontspannen en jezelf weer op een diepere laag te voelen. Tijd om stil te zijn, je luisteren naar wat jouw lichaam je te vertellen heeft.

Ik begeleid je door middel van rustige en zachte oefeningen, meditaties en creatieve opdrachten. Maar er zitten ook zeker pittige of energieke oefeningen in.

Er is een opbouw in de 4 lessen, die je langzaam meenemen naar de donkere periode van de winter.

 1. Lichaamsbewustzijn
  gronden, landen in je lichaam
 2. Loslaten
  van wat jou niet meer dient
 3. Doorstroming van je energie
  zodat je je kan openen voor wat zich in jou aandient & wat je nodig hebt
 4. In de stilte
  voelen wie jij ten diepste bent

Fijn om zo samen het winterseizoen in te gaan!

Zin om mee te doen? Meld je aan op het contactformulier op deze pagina.
Ik heb er in ieder geval zin in!

Data

24 november &
8, 15 & 22 december

Tijd

9.30-10.45 uur

Prijs

4 keer voor 50 euro (ipv 70 euro, omdat ik 50 word)

(Inclusief thee, lekkers en evt materialen)

Locatie

havenweg 13 (mijn praktijkruimte) in Nijmegen

Er is ruimte voor maximaal 6 personen

Even nog wat praktische zaken:

 • Je kunt om 9.15 uur binnenkomen lopen voor een kopje thee als je wil. We starten om 9.30 uur.
 • Denk aan het meenemen van iets warms (een vestje/trui, dikke sokken) voor de wat rustigere momenten. Je kan het dan soms ineens wat koud krijgen.
 • Je kunt met de auto parkeren links naast het pand of achter het pand, je rijdt richting de boot die daar ligt (bij nummer 18 naar beneden). De fiets kan je rechts naast het pand parkeren.
 • De deur is open beneden (ook al lijkt die dicht). Je kunt doorlopen naar de tweede verdieping, dan zie je mij vanzelf!

Hoe anderen het hebben ervaren

Stephanie van Workum

Karen is echt een vakvrouw die weet wat ze doet en ziet wat nodig is. Ik heb een paar keer deelgenomen aan het lijfwerkuurtje en ook aan de stressrelease workshop. Wat een wezenlijke processen worden daar in gang gezet. Als je bedenkt dat je lichaam de plek is waar alles wat je niet kon of kan dragen wordt opgeslagen, dan is het zo belangrijk ook om via dat lichaam weer los te laten. Anders blijven die dingen je steeds weer in de weg zitten. En dat is precies wat Karen doet. Ze creëert daarbij een heel fijne, lichte en veilige sfeer waarin alles de ruimte kan innemen die nodig is. Diepgaande processen worden in gang gezet en tegelijkertijd voelt het als ‘wellness’. Want hoe fijn is het om de verbinding met je lijf zo weer te voelen en daardoor gemakkelijker te kunnen aarden. Ik ben echt enorm onder de indruk van wat die paar sessies al teweeg hebben gebracht. Echt een dikke aanrader!

Merel Janssen

Deze training ‘lichaam en essentie’ heeft er voor gezorgd dat ik weer dieper kan dalen in mezelf. Er is echt iets in me veranderd. De begeleiding van Karen voelde warm en professioneel.

Okkie Schoonheijt

Ik heb bij Karen verschillende workshops, een weekend, een retraite en met regelmaat het lijfwerkuurtje op woensdagochtend bijgewoond. Voor iemand als ik, die normaalgesproken veel in haar hoofd zit, is dit een fantastische manier om echt in mijn lijf te komen. Karen is in staat om dit voor elkaar te krijgen zonder te zweverig te zijn. Ze begeleidt je op een prettige manier en heeft echt oog voor je. Daarnaast is het een warm en fantastisch mens.