Twijfel je over wat het beste bij je past?
Het kan zijn dat een individuele sessie meer aansluit bij je vraag. En het kan zijn dat een combinatie wenselijk is.
Neem gerust contact met me op, dan kijken we samen wat het beste bij je aansluit.

Ik geef workshops en trainingen in kleine groepjes. Voor mij is het belangrijk dat ik voor iedereen voldoende aandacht heb en dat je als deelnemer veiligheid en ruimte voelt om met jouw vragen te komen. De workshops en trainingen vinden meestal plaats in mijn praktijkruimte. De maandelijkse vrouwencirkels zijn in een andere ruimte.

In augustus, september en oktober geef ik weer vier keer de workshop stress release. In 3 uur krijg je kort informatie over stress en het belang van loslaten, maar vooral subtiele oefeningen om spanning en stress op een diepe laag los te kunnen laten. Je kan deze workshop meerder keren volgen als je dat fijn vindt.

Op 15 september geef ik een retraite voor vrouwen in het prachtige Aardehuis is Malden. Een fijne zachte dag waar we ons vrouwenlijf openen, ons verbinden met onze vrouwelijke natuur, onze zusters en de elementen. Met lichaamswerk, dans, mooie rituelen en meditatie. We worden in de watten gelegd door het Aardehuis met heerlijk eten uit de moestuin!
Klik aan in de agenda voor meer informatie.

26 september start de groep Lichaam en Essentie.  Eens in de twee weken komen we een avond in een kleine groep bij elkaar. In deze groep land je in je lichaam en maak je contact met wie je in essentie bent. Klik aan in de agenda voor meer informatie.

Op 10 november start er een nieuwe vrouwen seizoenen cirkel, deze komt in de plaats van de vrouwencirkel. Deze is 4 keer per jaar met een vaste groep vrouwen.

Wil je graag mijn nieuwsbrief ontvangen om zo op de hoogte te blijven. Stuur je dan een mailtje op info@karenput.nl. Je kunt me daar ook bereiken voor vragen, opmerkingen en suggesties!